Kurde Bob, bo bym grał normalnie. Ale to jak Heniek ostatnio bukował przecież to kurwa była masakra, najpierw kilka dni musiałem się prosić czy może zagrać masked/mystery czy ktoś, potem się umawiałem na Rio o której, a mam dziewczynę i inne rzeczy na głowie, a nie będę specjalnie wracał od niej wcześniej tylko dlatego że ktoś nie chce grać przez kilka dni i jeszcze ja mam się do niego dopasować. Za dużo się w to angażowałem, bo dopóki grałem fjuda z Tupsonem to było spoko, było widać zaangażowanie z obydwu stron itp., że aż chciało się grać, ale to co się podziało pzez ten czas. Najpierw jakieś maskedy, potem mystery, potem wygrałem shota na TV ale i tak nie mogłem go wykorzystać na Tupaku bo co, bo już graliśmy 2 czy tam 3 razy? Nie obchodzi mnie to, wygrywam shoota to powinienem móc go wykorzystać, a nie czekać aż go straci, bo co gdyby jednak Tupak nie przegrał z Gi4lem i trzymał pas następne pół roku? Bez sensu, niektórzy głosowali na stypke że to ma być nasz ostatni mecz co jest strzałem w stopę. Dajemy ciekawe mecze, w których często do końcówki nie wiadomo kto wygra, mamy do siebie szacunek ale najlepiej zakończyć to bo przecież graliśmy aż oszałamiającą liczbę 3 meczy, gdzie chyba nigdy wcześniej nie miałem żadnej dłuższej historii z Tupakiem, a chyba jednak te ciekawe rywalizacje powinny być promowane, a nie zakańczane. Rozumiem że zagraliśmy tam na kilku PPV pod rząd, ale niektórzy rywalizują ze sobą milion razy i nic. Nie chcę mi się grać przez ludzi w federacji. Nie mówię że wszystkich, bo na początku po powrocie było na prawdę spoko, ale potem znów pojawiły się osoby tylko dla WFSF, albo jakieś Maskedy. Głównie o to mi chodzi.
Mam zagwarantowany ten shot na pas, ale co mi z tego Vamos (piszę tutaj bo na PW mi się nie chcę osobno). Stypulacja na LD ma być taka jak mi napisałeś, ale to bez sensu bo i tak później mam mieć shota na pas jeszcze w meczu 1 vs 1, co jest nie fair wobec Gi4la, który pas stracił i jemu też należy się pas w meczu 1 vs 1 więc jednak i tak któryś z nas będzie musiał czekać.