Cytuj:
Ostatnio przeczytałem w newsach, że Triple H spowodował zmiany w rozwojówce i chce, żeby uczono młodych krótkich skrótów tego co mają zrobić zamiast dawania pełnych skryptów oraz nauczania ich wygłaszania prom tak jak robiono to kiedyś. Dla mnie to jest bomba. Bo każdy był uczony czytać z karki, a to jest na prawdę inwestycja w przyszłość mic skilla tych młodzianów

Jeśli to prawda, to moża mieć sporo oczekiwań po przejęciu przez HHH władzy w WWE. Nie chodzi o zniesienie PG, zaostrzenie produktu tylko o umiejętne wprowadzanie młodych (bądź znanych w Indy) wrestlerów do głównych rosterów. Z doświadczonymi raczej będzie bezproblemowo nauczyć co stawia ich w lepszej sytuacji, ale kto nie chciałby mieć mniej do nauki? Mam nadzieję, że w rozwojówce WWE przetestuje to, bo bez testów wprowadzenie tego do TV może okazać się niezbyt dobrym pomysłem i ciekawy projekt spali na panewce. Co do nauki prom, może to ukazać prawdziwe talenty na mikrofonem i stworzyć nawet wrestlera podobnego do Miza (świetny za mikro, w ringu przeciętny) co otwiera drogę do pasów US i IC.
Cytuj:
W dodatku dowiedziałem się z newsów, że Triple H jest zwolennikiem old schoolu i będzie chciał uwiarygodnić WWE po odejściu Vincenta. I teraz pytanie: NXT to jest w całości projekt HHH'a, nie Vince'a, Triple H'a. I to NXT na prawdę wychodzi czasami super. Były takie tygodnie gdzie oglądałem tylko NXT. I przechodząc do sedna. Jeżeli HHH już pozwala sobie na takie zmiany i i tworzy sobie nowe NXT to jakie było by WWE po objęciu władzy przez Huntera? Jeżeli będzie chciał uwiarygodnić storyline'y jak kiedyś to wrestling może na serio pójść w górę. Bo to czego w WWE brakuje: Po ważności i wiarygodności.
Old school to nie wiem czy dobry pomysł aby podnieść ratingi, bo wszyscy przyzwyczaili się do obecnego wyglądu WWE i wprowadzanie starych pomysłów może odbić się w dwie strony. Old school to dla mnie jest pomysł na kilka gal w roku, a nie na cały. Zresztą do końca sam nie wiem co rozumieć przez to, że jest on zwolennikiem starej szkoły. Wiadomo kiedyś wrestling to była rozrywka dla trochę dojrzalszych, nie było Ceny który co wyjście do ringu rzucał gadżetami na prawo i lewo. Wiarygodność w dzisiejszej federacji Vinca jest potrzebna, bo dzieciaki mogą łykać ten produkt, ale starszi fani powoli pokazują swój przeciw

1x WFSF Intercontinental Champion