Scorpion pisze:
bardziej rockowe, niż Metalowe...
Muahahahahah, rozwala mnie że w temacie o LP pada słowo "metalowe"
A mnie rozwala twoja inteligencja... LP akurat podawało w kawałkach Metal Alternatywny jak to możesz przeczytać nawet w opisie piosenek

Pisanie, że Linkin Park nie ma nic wspólnego z Metalem jest głupie. Mimo to, rozumiem twoje zdanie, każdy ma prawo do wypowiedzi, każdy lubi co innego.
Scorpion pisze:
Co sądzicie o obecnym Linkin Park?
LP ssie. To połączenie kilku gatunków muzyki mnie wcale nie jara, kaleczą wręcz gatunek. Do tego strasznie pedalski głosik wokalisty. Ale grają pod publikę, mają to "pseudo mocne" brzmienie na początku i to chyba tym wyrobili sobie taką popularność. Linkin Park mówię - NIE.
masz rację, że LP wyrobiło swoją markę na starszych płytach jak HT czy Meteora, jednak na MtM także, np. Given Up, Bleed It Out, What I've Done czy No More Sorrow. Jak już napisałem, LP ma teraz odskocznie od przeszłości, zmienili charakter, gatunek... Pedalski głosik? Do takich piosenek jak Numb przy zwrotkach taki "lekki" a nie pedalski pasuje.
Ode mnie na razie tyle. Aha... I czy jest tu ktoś, z kim można podyskutować o obecnym LP, a nie, że ktoś pisze, że mu się nie podoba, bo wokalista ma głos pedalski, a Mike ma brzydkie buty?
[ Dodano: Sro Sie 24, 2011 6:50 pm ]Poniżej zamieszczam wywiad z Linkin Park dla WP.pl przeprowadzony tuż przed wydaniem albumu The Thousand Suns. Dowiemy się m.in. dlaczego zespół zmienił tak styl. Zapraszam do obejrzenia!:
http://www.youtube.com/watch?v=_g1bHauu ... re=related