2 gale TNT jako tako poszły ale tutaj niestety tylko 3 wyniki i widocznie jednak WFQ w takiej formie nie ma już przyszłości. Ja np. nawet nie dostałem zapytania o to kiedy robimy mój triple threat

(a specjalnie sam się nie odzywałem bo chciałem wyczuć sytuacje). Na otwartych quizach jest masa osób ale jednak co innego jest narzucić jeden termin i kto przyjdzie to będzie a kto nie to trudno a jednak kiedy trzeba się umawiać na konkretny termin i wiele osób musi sędziować to jest problem. Do tego niektórzy którzy powrócili do WFQ i tak praktycznie mało co zaglądają na WF więc niektórzy sędziowie nie mają jak się z nimi skontaktować jeżeli już starają się rozegrać to co sędziują. No i wyszło tak że na ostatnim otwartym quizie była zarąbista frekwencja a TNT leży (a jeszcze turniej 90s miał być rozgrywany w międzyczasie i wstrzymałem to). Widocznie WrestleFans jak i całe PSW już nie ma takiego potencjału jak kiedyś i takie rzeczy na dłuższą metę nie mogą już wypalić. Otwarte quizy są zajebiste, jest dużo osób, dobra atmosfera itd. ale nie będę oszukiwał, nie satysfakcjonuje mnie to i nie o to chodzi, i wszystko było stopniowo robione żeby przywrócić WFQ na pełen etat i choć dałoby radę chociaż wrócić do starej formy to nie sądzę że to zrobię, albo biorę wszystko albo nic. Jeszcze zrobię następne TNT żeby można było wykorzystać shoty za ostatni otwarty quiz, tam gdzie nie rozegrano tych triple threatów to po prostu będzie walka wieloosobowa ale po następnym TNT nie wiem czy WFQ będzie dalej kontynuowane w jakiejkolwiek formie (no chyba że ktoś inny się podejmie ale ja już raczej odpuszczam, chyba że tylko jako uczestnik) bo nie chce mi się w nieskończoność reanimować trupa (a nawet miałem plan że jak dojdzie do takiej sytuacji jak teraz to przeniosę WFQ na osobną stronę i zrobię federacje dla całego PSW i wszędzie rozreklamuje ale pewnie byłoby to samo, brak kontaktu między uczestnikami z innych for i upadek byłby z jeszcze większego konia).
WFQ Champion vs Grand Champion vs US Main Stream Champion
Rock Bottom vs Carrik vs Storm 7-6-8, po dogrywce
No #1 Contender for WFQ Championship Match (Jeżeli KTU wygra będzie mógł wybrać kategorię walki o pas WFQ)
KTU vs Nessu vs Gunjack1
No #1 Contender for WFQ Grand Championship
Forlan vs Kenta vs Fiskus
No #1 Contender for WFQ US Main Stream Championship
Ramzes vs Gudson vs Randa 9-6-5
Triple Threat Match
Gi4lu vs Texas vs nWo1
WFQ Hardcore Championship
ChampIS (c) vs Merlas vs Darth Camillus 3-13-4, Merlas został nowym mistrzem WFQ Hardcore
Triple Threat Match
Danielson vs Marcin97 vs Proo
Triple Threat WWE Match
Tupak vs Carloss vs Judas