Logowanie | Rejestracja

Zaloguj się

Nazwa użytkownika:   Hasło:   Loguj mnie automatycznie  
Dzisiaj jest czw lis 30, 2023 8:37 pm

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1805 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 117, 118, 119, 120, 121
Autor Wiadomość

Legenda
Awatar użytkownika

ROH TV 15.05.2021

Rankings battle royal
Fajny motyw Danhausena z El Generico. Ciekawe że do ostatniej czwórki utrzymał się Sledge. Ciężko mi jeszcze mówić o jego umiejetnościach ringowych, ale koleś ma niezłą historię swego życia do opowiedzenia.
Zatem LSG i Joey Keys za tydzień między sobą. W chuj bardziej ten pierwszy zasługuje na zwycięstwo.
A czy Michael Bennett będzie się domagał rekompensaty? ;)

ROH World 6-man Tag Team Championship Match
Shane Taylor Promotions (c) vs Primal Fear

Primal Fear prezentuje się nawet nieźle, ale mieli raptem dwie walki, zanim dostali title shota. Jedną kilka dni temu, drugą prawie 2 miesiące temu. To tylko dobitniej pokazuje że te pasy po cholerę powstały. Sprawiają one, że tych pasów w federacji jest za dużo.
Jeśli chodzi o samą walką, przyzwoita. Z początku tak sobie, ale potem już było fajnie. Pretendenci pozostawili po sobie dobre wrażenie.

Silas Young vs Josh Woods
No miło że po 2 miesiącach widzimy tych dwóch panów przeciwko sobie. Cierpi ich historia z powodu braku live eventów. Walka poprawna. Ale tbh, sędzia raczej musiał nie chcieć (patrząc pod kątem marka wierzącego w prawdziwość tego wszystkiego ;) ) zauważyć nógl Silasa na linach.

Legenda
Awatar użytkownika

ROH TV 22.05.2021

Oho, już nam chcą wykombinować czemu OGK nie zdobędą pasów. Teraz Matt, tydzień temu tym battle royalem Bennett. Za tydzień Maria? :P

Fred Yehi vs Rocky Romero - Pure Rules Match
Ależ ładnie podpromowali tu Freda. Rocky nie odstawał i zrobili razem walkę godną polecenia. Myślałem że Rocky zwycięży i za jakiś czas pójdzie na Greshama, ale wygląda na to że to Yehi pójdzie tą ścieżką. Dla mnie super; Yehi kozak jest :)

Flip Gordon vs EC3 nam się zapowiada. Cóż, dziś już wimy że EC3 był niedawno hospitalizowany z powodu Covida. Ciekawe czy wyrobią się na Best in the World PPV.

ROH World Tag Team Championship Match
Rhett Titus i Tracy Williams (c) vs Matt Taven i Michael Bennett

Dość dużo czasu dostali, ale dobrze go spożytkowali. Nie czułem, że to trwało aż tyle. Pojedynek wyszedł na tyle dobrze, że to całe sprzedawanie urazu nogi Tavena właściwie było po ch*j. Fajne było to stereo Williamsa i Bennetta. Dodam też, że to był najlepszy występ Mike'a od powrotu.

Legenda
Awatar użytkownika

ROH TV 29.05.2021

LSG vs Joe Keys
Spoko pojedynek. Dobrze że LSG wygrał. Keys nie jest jakiś zły w ringu, ale jest mi w ch*j obojętny. Taki parę lat starszy Adam Page, tylko - przynajmniej na razie - nikogo nie interesujący.

The Foundation vs Violence Unlimited
Pięknie poprowadzona walka. Dostali sporo czasu i dobrze go spożytkowali. Bałem się że pójdą w brak zwycięzców po wielkim chaosie, ale na szczęście okazało się że moje obawy były niesłuszne. Chris Dickinson jest kozak. Osobiście chciałbym żeby wkrótce zawalczył z Dakiem Draperem; razem mogą zrobić przekozacką walkę w ringu.

Legenda
Awatar użytkownika

Best in the World PPV
11.07.2021

PRE SHOW

Rey Horus vs Flamita
Takie kicanie to dobry sposób na zrobienie wrażenia u fanów. Słusznie od tego zaczęli show. Myślę że nie wykorzystali w pełni potencjału, ale było spoko.

Fajnie patrzeć, jak swobodnie przy mikrofonie czuje się Kenny King.

Kuźwa, jak ten Taven zarósł na ryju :O Za pomysł Steel Cage Matchu kciuk w górę. Dobrze, że to się wreszcie skończy. Tak na 75% jestem w tej chwili przekonany, że Vincent raczej przejmie title shota.

PCO i Danhausen vs The Bouncers
Jedna z tych walk, które obejrzysz i zaraz zapomnisz. Albo przewiniesz i nie obejrzysz wcale ;) Bez większej straty, bardziej ten pojedynek dla fanów pierwszej dwójki na trybunach.

MAIN SHOW

The Briscoes vs PJ Black i Brian Johnson
Przypomnieli nam, że The Briscoes wciąż są hot wśród fanów. Z jednej strony wynik zrozumiały, z drugiej strony trochę szkoda porażki Johnsona i Blacka.

EC3 vs Flip Gordon

Ograniczenia Covidowe i strata Marty'ego Scurlla źle wpływają na karierę Flipa w ROH. Facet niemalże stoi w miejscu. Na glory by Honor zawalczy o pas, ale praktycznie nie widzę szans żeby miał zwyciężyć. I właśnie z powodu tego title shota kompletnie nie rozumiem porażki Flipa z EC3.... i to jeszcze przez submission. Fajne budowanie pretendenta przed title matchem :>

ROH 6-man tag team championship match
Shane Taylor Promotions (c) vs Dalton Castle, Eli Isom i Dak Draper

W drugiej części pojedynku wyglądało to fajnie. I cóż stwierdzić po tej walce? Dak i Eli mogliby stwierdzić wspólnie "yejabć Daltona" i stworzyć razem team.

Josh Woods vs Silas Young - Last Man Standing Match

Była nawet niezła rozwałka, choć widywało się lepsze. Wynik jedyny słuszny, zamykamy ten rozdział..... i nie wiem co teraz może poczynić dalej Josh Woods. Pure title match?

Jay Lethal vs Brody King
Dobre dali show, świetnie że na gali z udziałem widzów. Podobało mi się, jakiego mocarza pokazali nam tu w postaci Brody'ego Kinga. Na Final Battle widzę go zdobywającego główny pas.

ROH Pure Championship Match
Jonathan Gresham (c) vs Mike Bennett

Moim zdaniem tu, a nie na tygodniówce, powinien title shota dostać Fred Yehi i może nawet zgarnąć pas. W obecnej sytuacji max kilka procent szans dla Bennetta dawałem. Mimo wszystko trzeba powiedzieć, że Gresham i Bennett zrobili dobrą robotę. Plus za dramaturgię przy ostatnim rope breaku Jonathana; świetny pomysł na wyciągnięcie reakcji od publiki.

ROH TV Championship Match
Tony Deppen (c) vs Dragon Lee

Trzeba przyznać Tony'emu, że przy Violence Unlimited trochę się rozwinął; żeby tak jeszcze miał parę cm więcej, wyglądałoby to w ogóle dobrze ;) Ten Cannonball Destroyer przez liny - szacun! Ciekaw byłem jak ten pojedynek rozwiążą. Cóż..... krzywo mi się już patrzy na to, jak między trzema grupami pasy są przerzucane jak gorące ziemniaki.

ROH World Tag Team Championship Fight Without Honor Match
Rhett Titus i Jonathan Gresham (w zastępstwie Tracy Williamsa) vs Homicide i Chris Dickinson

Oho, znowu przerzucanie pasów. Violence Unlimited jeden tytuł traci, to inny sobie zdobywa. Trochę to zaczyna męczyć. Niemniej, rzut Titusem na stół pod koniec wyglądał imponująco.

ROH World Championship Match
RUSH (c) vs Bandido

Świetnie. Pierwsze PPV z powrotem z udziałem widzów to idealny moment na taki title change, a Bandido to akceptowalna opcja na nowego mistrza. Szkoda że Haskinsa jeszcze nie ma, panowie razem rozjebaliby show ;) Na ten moment sądzę że potrzyma sobie pas do Final Battle, gdzie tytuł przejmie od niego Brody King.
Wolałbym żeby Bandido wygrał po swoim finisherze (choć też nieco rozumiem że RUSH przegrał przez zbytnią pewność siebie), a i po hooy ten atak po walce.

Adept
Awatar użytkownika

Co było dalej?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1805 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 117, 118, 119, 120, 121