Logowanie | Rejestracja

Zaloguj się

Nazwa użytkownika:   Hasło:   Loguj mnie automatycznie  
Dzisiaj jest wt gru 05, 2023 12:41 am

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość

Legenda
Awatar użytkownika

Obrazek

ROH Supercard of Honor IX
27.03.2015
Redwood City

Obrazek

ROH World Championship Match
Jay Briscoe © vs Samoa Joe

Obrazek

ROH TV Championship Match
Jay Lethal © vs Jushin "Thunder" Liger

Obrazek

ROH World Tag Team Championship Match
reDRagon © vs The Kingdom

Obrazek

Jimmy Jacobs vs BJ Whitmer

Obrazek

Christopher Daniels vs Roderick Strong

Obrazek

Michael Elgin vs Frankie Kazarian

ACH vs Mark Briscoe

Matt Sydal vs Tommaso Ciampa vs Moose vs Cedric Alexander vs Caprice Coleman vs Andrew Everett

Legenda
Awatar użytkownika

Jedno mogę przyznać, karta na razie prezentuje się tylko dobrze. Feud między Joe a Jay'em ma podstawy do feudu roku Ring of Honor oraz jednego z najlepszych feudów w roku 2015. Zewsząd docierają jednak newsy że Samoa powrócił do RoH aby stoczyć kilka walk, wypromować Briscoe i odejść do WWE. Ile w tym prawdy? Nie wiem. Faktem jest to, że sam chciałbym ujrzeć jakiś dłuższy program w ich wykonaniu a tak wygląda na to że na Best in the World Jay stanie naprzeciwko Styles'a. Fajnie by było jakby dali mu być podwójnym mistrzem (i IWGP i RoH).

Inaczej ma się sprawa z pasem TV. Nie ma aktualnie nikogo kto mógłby odebrać tytuł Lethalowi a Liger także nie wydaje się być takową osobą. Walka może być dobra ale bez emocji.

The Kingdom walczą i o pasy RoH i IWGP Tag Team, Adam Cole tak bardzo chciał powalczyć w Japonii a tu omijają go takie rzeczy. Wiecie co? Jak dla mnie, Smoczki obronią te tytuły i dojdzie do kolejnej walki z Bucksami. Żeby nie było że znowu to samo trzeba przerabiać, to dodadzą do tego zapewne jakiś gimmick match (najlepiej Ladder Match).

Rozwojówka

Raczej można już pogratulować obu Jay'om kolejnej udanej obrony pasa. Tym samym Lethal dopnie do 365 dni jako mistrz TV nieprzerwanie. Ciekawe, czy będzie ku temu jakaś celebracja House of Truth w ROH TV albo chociaż jakaś wstawka na youtube ROH.

Legenda
Awatar użytkownika

Daniels z Pstrągiem oraz Elgin z Kazem dodane zostało do karty gali. W sumie dobra opcja, dać The Addiction singles matche. Boom na ich tag team minął niedługo po ich debiucie, a opcja inna niż tag teamowa dla nich obu to zawsze troszkę inny przebieg walki. Raczej pewny jestem zwycięstwa Elgina, zaś w drugiej walce raczej stawiam na Pstrąga, ale z nie aż tak dużą pewnością.

Legenda
Awatar użytkownika

Chłopaki z The Addiction dostali walki solowe - bynajmniej dla mnie - z dwóch powodów: wypromować Elgina i Stronga oraz aby dać dobre walki. Jako że nadal jestem na bakier z galami TV od RoH to nie mam za dużo ich do oglądania ale rozumiem że wielu mogło oczekiwać iż będą dawać z siebie więcej niż w TNA. Ale w RoH czy w każdej innej fedce, jest pełno takich zawodników z umiejętnościami i na dodatek są młodsi. Także The Addiction albo dostaną ciekawy program albo zlecą jeszcze bardziej jeśli idzie o zainteresowanie (a ja nadal bym chciał zobaczyć ich w Japonii).

Legenda
Awatar użytkownika

Panowie w czerwonych maskach, Knights of Rising Dawn, zapowiadają swoją obecność na Supercard of Honor. Wygląda na to, że ich celem będą championi ^^

Rozwojówka

Głupie by było, gdyby we wszystkich trzech title matchach interweniowali. Lepiej skupić się na jednym ,za to porządnie. Myślę, że może to być w TT title matchu i może to przyczynić się do przegranej reDRagon.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ]