Logowanie | Rejestracja

Zaloguj się

Nazwa użytkownika:   Hasło:   Loguj mnie automatycznie  
Dzisiaj jest wt gru 05, 2023 12:47 am

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość

Tytuł: -
Nowy

że nie spodziewałem się, iż ta tygodniówka, może okazać się czymś lepszym niż Superstars i ogólnie tego typu programy. Jedno co było dla mnie bardzo zaskakujące to, to że w Main Evencie Main Eventu xD nie mieliśmy Champion vs Champion, tylko 4 jobberów Walka Sheamusa i Punka była nawet całkiem dobra, tylko trochę wkurzyło mnie to, że po walce uznano, że Punk nie umie pokonać Sheamusa czysto- a jak dla mnie to, było to jak najbardziej czysto. Streak Sheamusa poległ na nowej- można by powiedzieć- nic nieznaczącej tygodniówce...a więc jednak coś będzie ona znaczyć.

Jeszcze jedna rzecz warta zaznaczenia- promofilmik jakie dostał Punk przed walką. Jak wiadomo, WWE w robieniu promosów, nie przebije nikt, ale to było nawet ponad tą zajebistość. Sheamus natomiast miał nudne promo, bo sam jest nudny i WWE to najwidoczniej zauważyło



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2